Fotogalerije

Perlice, radionica za napredne – “Peyote Stitch” – 2. 12.

Radionica izrade etno-nakita od staklenih perlica za napredne na temu “PEYOTE STITCH” održat će se u subotu, 2. prosinca 2017. pod vodstvom dr.  Ksenije Ulamec Mamić.
Poludragi kamen, Swarovski kristal ili običan kamen koji vam je unuk darovao na plaži obrubite perlicama i načinite poseban broš, privjesak ili naušnice. Sve što vam treba je malo volje, vremena i mašte. Dođite u Lužnicu 02. 12. 2017. i naučite bod Peyote koji vam kombinacijama zgodnih boja i različitih veličina perlica pruža bezbroj mogućnosti za izradu ogrlica, narukvica i naušnica.

Radionica počinje u subotu, 2. prosinca u 9 sati i traje do oko 17 sati.

Za sudjelovanje na tečaju potrebno je poznavanje osnova izrade nakita od perlica, bez obzira je li stečeno na nekom od naših dosadašnjih tečajeva ili na neki drugi način.

Cijena radionice je 180 kn u što je uračunata kotizacija za program te ručak i kava/čaj tijekom cjelodnevnog boravka u Centru.

Prijave do 1. prosinca priloženim obrascem ispod ovog teksta ili na telefon 01 3350 944.


Podaci o prijavi

Narančasto označena polja su obavezna.

Ime i prezime:
E-mail:
Telefon ili mobitel:
Zanimanje:
Podaci o darovatelju

Samo za one koji darivaju drugima. Ako nekome želite pokloniti ovaj seminar na dar - ovdje unesite svoje podatke. Podatke o osobi kojoj darujete seminar unesite pod "Podaci o prijavi".

Ime i prezime darovatelja:
E-mail darovatelja:
Telefon ili mobitel darovatelja: