Novosti

Adventska duhovna obnova od 30. studenog do 2. prosinca 2018.

Voditelji: fra Zdravko Lazić, fra Petar Cvekan
Početak – petak, 30. studenog 2018. godine.
Okupljanje u petak u poslijepodnevnim satima.
Prvo predavanje – 17,00 sati.
Završetak - 1. nedjelja došašća, 2. prosinca 2018. godine s ručkom
Broj slobodnih mjesta: 39 jednokrevetnih i 6 dvokrevetnih soba.
Cijena – 550 kn
Prijave: najkasnije do 28. 11. na telefon tajništva 01 3350 944, na e-mail: tajnistvo@luznica.hr ili web-obrascem ovdje ispod teksta

Duhovna obnova pod nazivom “U susret došašću” održat će se u Duhovno-obrazovnom centru Marijin dvor – Lužnica.
Došašće kao vrijeme priprave za blagdan Kristova rođenja – Božić vrijeme je u kojem smo pozvani promišljati o punini vremena u kojem Bog, u liku djeteta, silazi na zemlj i uzima obličje čovjeka kako bi čovjeku vratio izgubljeno dostojanstvo. Utjelovljenje je događaj u kojem je Bog pokazao koliko ljubi čovjeka, koliko mu je stalo do čovjeka i koliko je čovjekovo dostojanstvo. Stoga u došašću Bog ide u susret čovjeku, ali i mi smo pozvani da pođemo u susret Bogu. Baš zato duhovna obnova izvrsno je vrijeme u kojem smo pozvani na trenutak zastati, promisliti koji je smisao došašća i Božića i kako, u svjetlu tih spasenjskih događaja, pronaći smisao vlastitog života. Pozvani smo oduprijeti se onom komercijalnom blještavilu koje nam daje iskrivljenu sliku otajstva Božića i svega onoga što došašće nije, što Božić nije. Pozvani ste svi da u prekrasnom lužničkom okruženju i mjestu tišine i sabranosti započmete taj adventski hod prema Božiću.
Dobro nam došli.


Podaci o prijavi

Narančasto označena polja su obavezna.

Ime i prezime:
E-mail:
Telefon ili mobitel:
Zanimanje:
Podaci o darovatelju

Samo za one koji darivaju drugima. Ako nekome želite pokloniti ovaj seminar na dar - ovdje unesite svoje podatke. Podatke o osobi kojoj darujete seminar unesite pod "Podaci o prijavi".

Ime i prezime darovatelja:
E-mail darovatelja:
Telefon ili mobitel darovatelja: