Jednodnevni programi

Fotosafari: SVIJEĆE I SVJETILJKE – otvorene prijave

U subotu, 13. prosinca 2014.  organiziramo drugi lužnički fotosafari: mogućnost fotografiranja u unutrašnjosti dvorca tijekom popodneva i večeri od 14 do 21 h.

Program je otvoren za sve koji vole i žele fotografirati interijer, po želji i eksterijer dvorca bez obzira jesu li početnici ili profesionalci i koriste li jednostavni mobitel ili vrhunsku opremu.

Ulaznica je cjelodnevna s neograničenim mogućnostima ulaženja i izlaženja i osigurava mogućnost fotografiranja dvorca i slobodnog korištenja fotografija u nekomercijalne svrhe. Za korištenje u komercijalne svrhe potrebno je tražiti dozvolu vlasnika.

Tijekom cijelog trajanja fotosafarija sudionici će imati mogućnost okrjepe čajem i kavom, a dvorac će biti dekoriran upaljenim svijećama i svjetiljkama te će fotografi moći po izboru i  po dogovoru (kad više osoba fotografira u jednoj prostoriji)  fotografirati s dodatnim osvjetljenjem ili bez njega.

Cijena 40 kn (uračunati cjelodnevna ulaznica, kava/čaj i pdv).

Prijave na telefom 01 3350 944, na mail tajnistvo@luznica.hr ili ovdje priloženim web-obrascem najkasnije do četvrtka, 11. prosinca.

Podaci o prijavi

Narančasto označena polja su obavezna.

Ime i prezime:
E-mail:
Telefon ili mobitel:
Zanimanje:
Podaci o darovatelju

Samo za one koji darivaju drugima. Ako nekome želite pokloniti ovaj seminar na dar - ovdje unesite svoje podatke. Podatke o osobi kojoj darujete seminar unesite pod "Podaci o prijavi".

Ime i prezime darovatelja:
E-mail darovatelja:
Telefon ili mobitel darovatelja:
Prethodni program:
Nalazite se u kategoriji:
Jednodnevni programi, Novosti, Programi