Novosti

Korizmena duhovna obnova – 18. – 19. ožujka 2016.

Korizmena duhovna obnova održat će se od 18.  do 19. ožujka u našem Centru pod vodstvom p. Ivice Muse, isusovca.

Kako je zbog drugih seminara jedina mogućnost za organizaciju ovog seminara bio vikend uoči Cvjetnice, duhovna obnova će završiti u subotu navečer, nakon večere, klanjanjem i blagoslovom s Presvetim.

Moguće je, po želji, ostati do nedjelje u Lužnici i, eventualno sudjelovati na Misi Cvjetnice ujutro sa sestrama ili u nekoj od okolnih župa.

Pozivamo Vas da ove dane neposredno prije Velikog tjedna provedete u Lužnici uz molitvu, predavanja, razgovore, pobožnost križnog puta, klanjanje pred Presvetim, priliku za ispovijed te osobnu molitvu i meditaciju u tišini.

Duhovna obnova počinje u petak, 18. ožujka 2016. u 17 sati, a završava u subotu, 19. ožujka oko 20 h klanjanjem i blagoslovom poslije večere-

Cijena seminara je 280,00 kn u što su uračunati svi obroci, smještaj i kotizacija.

Za one koji nakon seminara žele ostati na još jednom noćenju i doručku 370,00 kn ukupno – obroci, smještaj i kotizacija.

Prijave do 14. ožujka na telefon 01 3350 944 ili web-obrascem ovdje ispod teksta.

Podaci o prijavi

Narančasto označena polja su obavezna.

Ime i prezime:
E-mail:
Telefon ili mobitel:
Zanimanje:
Podaci o darovatelju

Samo za one koji darivaju drugima. Ako nekome želite pokloniti ovaj seminar na dar - ovdje unesite svoje podatke. Podatke o osobi kojoj darujete seminar unesite pod "Podaci o prijavi".

Ime i prezime darovatelja:
E-mail darovatelja:
Telefon ili mobitel darovatelja:
Nalazite se u kategoriji:
Novosti, Programi, Seminari