Programi

Ljetna škola talijanskog jezika

Višednevna ljetna škola talijanskog jezika održat će se u našem Centru od 16. do 26. kolovoza.

Prvi dio ljetne škole, od 16. do 19. kolovoza namijenjen je potpunim početnicima,  a drugi dio, od 20. do 26. kolovoza polaznicima koji imaju osnovno predznanje. Polaznici prvog dijela mogu nastaviti ljetnu školu u drugom dijelu.

Rad ljetne škole je cjelodnevni te osim stjecanja teorijskog znanja uključuje i radionice, rad u grupama, vježbe  i svakodnevnu međusobnu komunikaciju tijekom obroka i slobodnog vremena na talijanskom jeziku.

Cilj ljetne škole je intenzivnim radom i cjelodnevnom komunikacijom napredovati u poznavanju i korištenju jezika ali i doživjeti ljepotu i opuštenost boravka u okruženju dvorca Lužnica i njegova perivoja te je ovakva škola idealna prilika za one koji vrijeme svojih odmora žele iskoristiti kako bi naučili nešto novo, lijepo i korisno za što tijekom radne godine često nemaju vremena.

Polaznici će dobiti povratnu informaciju o svom poznavanju jezika i napretku tijekom škole, ali ovom školom nije predviđeno stjecanje   formalnih potvrda i diploma.

Predavačica je s. Assumpta Pipunić,  izvorni govornik talijanskog jezika

Voditeljica škole je: s. M. Berislava Grabovac

Za sudjelovanje u ljetnoj školi predviđen je cjelodnevni boravak s hranom i noćenjem u našem Centru, budući da se radi o rezidencijalnom učenju kad su sve svakodnevne situacije u funkciji učenja.

Maksimalni broj polaznika je 15.

Cijene:

Prvi dio tečaja, 16. -19. kolovoza 2012. – 1080 kn

Drugi dio tečaja, 20. – 26. kolovoza 2012. – 1620 kn

Cijeli tečaj, 16. – 26. kolovoza – 2700 kn

U cijenu je uračunato noćenje, svi obroci i tečaj

Prijave do 5. kolovoza 2012. ili do popunjenja mjesta.

Molimo Vas da prilikom prijave u rubrici “napomene” naznačite za koji dio škole se prijavljujete ili je prijava za cijelu školu.


Podaci o prijavi

Narančasto označena polja su obavezna.

Ime i prezime:
E-mail:
Telefon ili mobitel:
Zanimanje:
Podaci o darovatelju

Samo za one koji darivaju drugima. Ako nekome želite pokloniti ovaj seminar na dar - ovdje unesite svoje podatke. Podatke o osobi kojoj darujete seminar unesite pod "Podaci o prijavi".

Ime i prezime darovatelja:
E-mail darovatelja:
Telefon ili mobitel darovatelja:
Prethodni program:
Nalazite se u kategoriji:
Programi, Tečajevi
Slijedeći program: